Brabantse festivalorganisatoren gaan samenwerking aan

Rick Francissen | 22 december 2016
algemeen

Intents

Jaarlijks zorgen organisatoren EYE4DANCE, First Vision, Intents Festival, Par-T en WiSH Events voor een grote hoeveelheid festivalbezoekers van 400,000. Met deze indrukwekkende cijfers en de realisatie van het bereik is er een samenwerking ontstaan onder de naam Front of House (FOH).

Front of House laat Brabant op de kaart staan 

Naast het feit dat er veel festivals worden georganiseerd in de Nederlandse provincie zijn er ook veel succesvolle dj’s, leveranciers en andere bedrijven afkomstig uit Brabant. Denk bijvoorbeeld aan food & beverage organisaties of facilitaire voorziening bedrijven die internationaal werkzaam zijn.

Met de samenwerking wil Front of House ervoor zorgen dat de dance cultuur en het Brabantse festivallandschap naar een hoger niveau kan worden getild. Dit houdt in dat de dance cultuur nog beter op de (inter)nationale kaart kan worden gezet en dat er een aanspreekpunt voor samenwerkende of betrokken partijen bestaat.

Voorzitter Tim Klomp Bueters laat weten dat er vanaf volgend jaar actief wordt gewerkt vanuit Front of House en dat dit gebeurd vanuit een aantal speerpunten, namelijk veiligheid en regelgeving, ontwikkeling van talent en het versterken van de Brabantse dance cultuur. Voor meer informatie ga je naar de Front of House website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws