Flume is meest voorkomende blog onderwerp van 2016

Ivo Mollemans | 23 december 2016
algemeen

De Australische Flume kan weer een prestatie aan zijn reeds indrukwekkende lijstje van behaalde zaken toevoegen. Door zijn succes als muzikant werd hij een veelbesproken onderwerp en hij werd het afgelopen jaar zelfs zóveel besproken, dat hij de muzikant is waarover het meest is geschreven in blogs.

Flume is een populair ondwerp

Eigenlijk is het ook totaal niet gek dat hij zoveel besproken wordt. Flume is ongetwijfeld een van de beste en meest talentvolle muzikanten en zijn muziek is met gemak te onderscheiden van andere artiesten. Met de tracks ‘Say It’ en ‘Never Be Like You’ wist hij heel wat fans voor zich te winnen en ook de rest van zijn discografie is goud waard. Zijn ‘Skin’ LP is ongetwijfeld een van de beste albums van 2016 met een van de meest iconische covers. Ook het vervolg daarop, de ‘Skin Companion’ EP doet het erg goed.

LEES OOK: Kijken: Marshmello ontmoet mini-versie van zichzelf!

Hype Machine

De top vijf van meest besproken artiesten online wordt compleet gemaakt door Wild Nothing op nummer 2, DJ Shadow op nummer 3, Yumi Zouma op nummer 4 en Run The Jewels maakt het lijstje compleet op nummer 5. In totaal heeft de website ‘Hype Machine’ een lijst met 50 personen samengesteld. Daarnaast zijn er ook nog lijstjes voor de meest geposte video’s van 2016, waar Radiohead de nummer 1 positie heeft opgeëist, en nog twee over de favoriete artikelen van Hype Machine.

Bekijk de volledige lijsten van Hype Machine hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws