Nicky Romero open over liefdesleven 

Mark Hofman | 24 december 2016
algemeen

Normaal gesproken zijn we niet zo bezig met het liefdesleven van dj's, maar dat van Nicky Romero geeft wel een goed kijkje in het leven van zo'n dj. Zoals je misschien wel weet gaat de Nederlander al een tijdje met sporter Dafne Schippers en met twee van die drukke levens komt daar wel een stukje planning bij kijken. 

Nicky Romero en Dafne Schippers zijn een top-duo

Afgelopen week was het Nederlandse Sportgala en daar was Nicky Romero uiteraard bij aanwezig. Zijn vriendin Dafne Schippers heeft aardig wat prestaties geleverd dit jaar. Voor het gala begon sprak AD met Nicky over het leven van de twee en wat blijkt? Het is best nog even plannen zo'n relatie. 

'Ik leef op andere momenten. Zij traint om 11.00 uur, maar mijn dag begint pas om 14.00 uur. Daardoor is het soms moeilijk te plannen. Ik werk het beste 's avonds, dus het is echt wikken en wegen en een kwestie van goede afspraken maken. Op zondag nemen we samen de week door. We hebben tegen elkaar gezegd: We moeten elkaar niet te veel spanning geven. Als het deze week niet lukt, dan lukt het niet. We moeten het elkaar niet moeilijk maken.'

Dat ze allebei bekend zijn is ook nog even wennen voor Nicky, maar leuk vindt hij het wel: 

'Dafne wordt door iedereen herkend, zelfs door jonge kindjes. Dat heb ik niet. Haar range is veel breder, maar jongeren komen weer naar mij toegelopen. Ze komen zelfs naar mij huis. Het zijn leuke situaties.'

Het leven van een dj is met al die feestjes en muziek misschien wel heel erg tof, maar zoals je ziet vraagt het op sociaal gebied best veel van je. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws