Deadmau5 heeft een nieuwe auto en die ziet er goed uit

Ivo Mollemans | 24 december 2016
algemeen

Dat muzikant zijn goed kan betalen is wel bekend. Er worden duizenden euro’s neergelegd voor het boeken van artiesten en kaartjes voor festivals en shows lopen vaak in de honderden euro’s. Waar dat geld uiteindelijk blijft is nog maar de vraag, maar dat de artiesten en het management erachter er zelf goed aan verdienen is geen geheim.

Dj’s en auto’s: wat is dat toch?

De ene artiest houdt het geld liever achterwege om er later iets leuks mee te doen en de andere vindt het leuk om zichzelf zo af en toe te trakteren. Afhankelijk van de hoogte van het inkomen kunnen die traktaties soms behoorlijk duur zijn. Een veel voorkomende vorm van geld uitgeven is door het kopen van een auto en menig dj rijdt rond in een behoorlijk dikke wagen. Onder meer Afrojack, Tony Junior, Hardwell, La Fuente en Armin van Buuren schijnen het wel leuk te vinden om op pad te gaan met een duur boodschappenwagentje, maar ook aan de andere kant van de zee hebben ze de auto al lang uitgevonden en deadmau5 laat dat opnieuw zien met zijn nieuwe Ford GT.

LEES OOK: Beats in de baas z'n tijd: werken met een audioheadset

De auto’s van deadmau5

Uiteraard heeft hij de nieuwste versie gekocht die er beschikbaar is en dat is ook nog eens een limited edition uitvoering. De auto begint bij 450 duizend dollar, maar voor deadmau5 is dat als een maandje zakgeld missen. De eerste auto van de serie is op 22 december aan de eerste koper gegeven dus het kan niet lang meer duren totdat deze ook bij deadmau5 in de garage staat. De auto zal een goed thuis hebben bij de Canadees, want in het verleden heeft hij meerdere malen laten zien dat hij een behoorlijk wagenpark heeft. Een Porsche met custom lak, een McLaren P1, een Lamborghini, het scheurmonster genaamd BAC Mono, wat quads en vroeger hoorde daar ook nog zijn Ferrari 458 Spider bij. Helaas heeft hij die laatste weggedaan nadat Ferrari niet zo blij leek te zijn met de bestickering die hij daarop had aangebracht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws