Krewella mag India niet in vanwege Pakistaanse achtergrond

Ivo Mollemans | 28 december 2016
algemeen

Triest nieuws voor alle Indiase fans van Krewella: de gezusters Yousaf mogen het land niet in vanwege hun Pakistaanse achtergrond. Hierdoor moeten ze tot hun grote spijt het geplande optreden op het Sunburn Festival afblazen dat gepland stond op donderdag 29 december.

Krewella mag India niet in

Ze lieten dit weten via een foto op Facebook waarin een handgeschreven brief is te lezen. De brief is gericht naar alle fans in India en ze delen het nieuws met pijn in hun hart. De reden dat ze het land niet in mogen komt door hun visums. De twee komen uit Pakistan, maar de overheden van Pakistan en India kunnen het niet zo goed met elkaar vinden waardoor dus dit soort droevige gebeurtenissen ontstaan. Ze hopen dat de twee landen het binnenkort eens een keer gaan bespreken om zo tot een oplossing te komen, want op deze manier is het voor niemand voordelig.

Ook voor de organisatie van het Sunburn Festival is dit nieuws niet heel bevorderend. Er zijn al problemen omtrent de locatie van het festival waar een hoop aan te pas komt dus dat ook dit erbij moet komen zorgt voor nog meer stress die ze op het moment niet kunnen gebruiken.

Lees de brief hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws