Deadmau5 haalt opnieuw uit naar Marshmello

Ivo Mollemans | 28 december 2016
algemeen

De ruzie tussen deadmau5 en Marshmello is nog steeds niet opgelost en wordt zo nu en dan zelfs opnieuw aangehaald door een van de twee. De ene keer begint Marshmello en de andere keer is deadmau5 de aanstichter. Soms via directe berichten op Twitter waarin ze elkaar taggen, dan weer via een indirecte opmerking of in dit geval via een foto op Instagram.

Beef tussen deadmau5 en Marshmello

Deze ruzie kan gezien worden als het grootste meningsverschil uit de dance scene van 2016 en die loopt al vanaf Ultra Miami dat in maart werd gehouden. Het begon allemaal doordat Marshmello deadmau5 backstage tegenkwam en hem toen aansprak om zijn bewondering voor hem te laten zien. Deadmau5 vond hem maar een aparte gast en dus negeerde hij Marshmello compleet.

LEES OOK: Burning Man tickets in 2017 een stuk duurder

Een einde is dus nog niet in zicht en het lijkt erop dat er ook in 2017 weer heel wat verwijten en uithalen heen en weer gaan via het internet. Het laatste woord in 2016 lijkt toch aan deadmau5 te zijn verleend. Op Instagram plaatste hij een foto van een t-shirt dat hij had gekregen tijdens kerst. Hierop is het bekende Stay Puff karakter uit de film Ghostbusters afgebeeld tussen twee crackers en zijn hoed die erlangs ligt. De caption die deadmau5 daarbij gebruikte luidt ‘No comment’ en dat zegt meer dan genoeg over de insteek van de foto.

 

No comment

Een foto die is geplaatst door deadmau5 (@deadmau5) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws