Zo ziet Tiesto's miljoenenoptrekje in New York eruit...

Bart Remmers | 2 januari 2017
algemeen

Miljoenappartement in de wijk Chelsea

Een beetje leuk verdienende dj wil tijdens zijn loodzware tournee in alle hoeken van planeet aarde natuurlijk ook kunnen genieten van een gezonde nachtrust en een momentje voor jezelf zonder publiek, personeel en managers.

Een appartementje biedt dan uitkomst. Eenje in New York bijvoorbeeld. Handig voor wanneer je er regelmatig draait. Dat moet Tiesto ook gedacht hebben. Na een speurtocht op de Amerikaanse Funda kwam de Bredanaar bij dit optrekje in de wijk Chelsea terecht, zo wist de site BekendeBuren ons te vertellen.

Fietsenbox inbegrepen

Recentelijk stond het kleine paleis nog te koop voor 4,3 miljoen. Of Tijs Verwijst inderdaad deze pegels op tafel heeft gelegd - dat moet lukken met een plekje in de top 3 van de Forbes-lijst van meestverdienende dj's - weten we niet, wellicht huurt de Brabander het appartement. Maar ach, privacy genoeg en luxe eveneens.

De woning in The Big Apple heeft een woonoppervlakte van 185 vierkante meter, talloze kamers waaronder drie slaapkamers en drie badkamers en - het kan warm en zonnig zijn - ook nog eens twee aantrekkelijke terrassen. En o ja: huismeester, een eigen gym en een fietsenbox (het blijft toch een Nederlander, die Tiesto) zijn inclusief. Geen vervelende pottenkijkers op de gang of in de hal, de lift komt direct aan in het appartement. Niet verkeerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws