Laidback Luke heeft groot nieuws voor fans

Mark Hofman | 3 januari 2017
algemeen

Laidback Luke

We zijn 2016 gepasseerd en gaan gewoon weer verder waar we gebleven zijn in 2017. Dat geldt overigens niet alleen voor ons, maar ook voor de artiesten uit onze scene. Zo kwamen eerder Steve Angello en Avicii al met hun plannen voor 2017, maar nu laat ook Laidback Luke weten wat hij komend jaar gaat doen. 

Laidback Luke deelt plannen 2017 

Het jaar is pas drie dagen bezig en lijkt nu al, op het gebied van muziek, een bijzonder mooie te worden. Artiesten als Avicii, Steve Angello en Major Lazer komen dit jaar met een nieuw album op de proppen, dus je zou kunnen zeggen dat de toon is gezet. Laidback Luke doet er overigens nog een schepje bovenop en komt met een toffe aankondiging in zijn meest recente vlog. De dj komt dit jaar namelijk ook weer met een gloednieuw album. 

Hoe het nieuwe album zal heten en wanneer het uit komt is nog niet bekend, maar wat we wel weten is dat de dj dus al vrij snel na Focus met nieuw werk komt. De tijd tussen zijn tweede album (Electronic Satisfaction) en het album uit 2015 bedraagde maar liefst 13 jaar, maar nu heeft de producer wat minder lang de tijd genomen. Verder komt Laidback Luke ook met zijn hoogtepunten van 2016 en vertel hij over zijn overige plannen voor 2017. 

Check de vlog hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws