Krewella niet op Sunburn Festival vanwege Pakistaanse achtergrond

Mark Hofman | 4 januari 2017
algemeen

Krewella, een electronisch duo bestaande uit Jahan Yousag en Yasmine Yousaf, heeft in de afgelopen jaren flink naam weten te maken in de dancescene. Met hits als 'Alive' en 'Live For The Night' heeft het duo een aardige fanbase en staat dus op menig festival op het hoofdpodium. Zo zouden de dames ook op Sunburn Festival te zien zijn, maar dat feestje ging niet door vanwege een Pakistaanse achtergrond. Ongelooflijk....

Krewella geweigerd vanwege Pakistaande achtergrond 

Jahan Yousaf en Yasmine Yousaf zouden het jaar 2016 geweldig afsluiten met een performance op Sunburn Festival. Het duo Krewella, bestaande uit twee Amerikaans-Pakistaanse zusjes, zou het hoofdpodium overnemen en compleet los gaan met duizenden fans. Toch ging dat feestje helaas niet door, vanwege een belachelijke reden. 

De twee dames mochten het land niet in vanwege afgekeurde visa's. Je moet een geldige visa hebben om India binnen te komen, maar dat kregen de dames niet vanwege hun Pakistaanse afkomst. Keer op keer werd de visa opnieuw geweigerd, terwijl het duo in 2014 nog een grote performance gaf in het land. Het team van de dames heeft er alles aan gedaan om de twee binnen te krijgen, maar het maaktte geen verschil. 

Een schande zou je het wel kunnen noemen...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws