Avicii gaat zijn beste album ooit maken

Ivo Mollemans | 4 januari 2017
algemeen

De Zweedse Avicii is al een tijdje gestopt met liveshows en hierdoor waren veel mensen bang dat hij volledig zou gaan stoppen met zijn carrière als muzikant. Hij heeft wel degelijk een pauze genomen, maar zijn passie voor muziek schijnt hij nog steeds niet kwijt te zijn en dat bevestigt hij zelf door aan te geven dat hij bezig is met een nieuw album dat zijn beste album ooit moet worden.

De comeback van Avicii

Het is de bedoeling dat het album dit jaar uit gaat komen en wij kijken nu al uit naar de releasedatum. In het verleden heeft hij meerdere keren laten horen dat hij goed overweg kan met verschillende soorten muziek en dit heeft hem een aantal grote hits opgeleverd. Dat hij tijdelijk stopte was nieuws dat fans liever niet hadden gehoord, maar als we in ruil daarvoor wel het beste van Avicii ooit kunnen verwachten is dat helemaal niet erg.

LEES OOK: Tresor-eigenaar start met bouw nieuwe Detroitse techno-club

Zijn vorige twee albums werden over het algemeen positief ontvangen, op hier en daar wat negatieve reacties na. Er kan inmiddels wel gezegd worden dat de mengeling van country en dance zijn muziekstijl is en dat schijnen meer dan genoeg mensen wél te waarderen. Hoe zijn nieuwe album gaat klinken is nog een complete verassing, maar de kans is groot dat er een hoop hits gaan voortkomen uit het album. Volgens Avicii zelf wordt dit zijn ‘best damn album of my career’ en hij is enthousiast om weer terug te zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws