Forbes maakt de ’30 under 30’ lijst bekend

Ivo Mollemans | 5 januari 2017
algemeen

Het internationaal bekende tijdschrift ‘Forbes’ is hét tijdschrift als het gaat over rijke of bekende mensen. Ze informeren hun lezers over alle trends, personen en ontwikkelingen binnen de elite van de maatschappij en ze houden alles op de voet bij. De redactie stelt ieder jaar ook een zogeheten ’30 under 30’ lijst samen waarin de 30 meest succesvolle personen staan onder de 30 jaar van het afgelopen jaar.

30 under 30 in de muziek

Ze maken deze lijst over 20 verschillende onderwerpen variërend van muziek tot ondernemers en sport. Dat zijn in totaal dus 600 mensen en reken maar dat die mensen in de toekomst nog meer succes gaan behalen. De lijst met daarin de 30 meest succesvolle personen uit de muziekindustrie van vorig jaar is ook vrijgegeven en daarin staan nogal wat opvallende namen. Zo is de Senior Manager van Three Zero Six, een internationaal entertainment en muziek management bedrijf, te vinden in de lijst, maar ook Desiigner, bekend van het nummer ‘Panda’ staat op 19-jarige leeftijd al tussen de meest succesvolle namen ter wereld.

LEES OOK: Selena Gomez en Paulina Rubio maken dancetrack

Dit jaar is er ook een ‘featured honoree’ en die plek is ingenomen door R&B muzikant Gallant. Hij is pas 25 jaar, maar met zijn debuutalbum genaamd ‘Ology’ wist hij meteen een Grammy nominatie in de wacht te slepen voor ‘Best Urban Contemporary Album’.

Bekijk de hele lijst van personen uit de muziekindustrie hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws