The Chainsmokers krijgen residency in Las Vegas

Ivo Mollemans | 9 januari 2017
algemeen

De twee feestende, zuipende, maar bovenal muziek producerende heren van The Chainsmokers zijn nog lang niet klaar met hun carrière in de dancemuziek. Ze zullen echter niet meer de hele wereld over vliegen om op te treden in de grootste clubs aangezien ze nu een speciaal contract hebben met de bekende nachtclub Wynn Nightlife.

The Chainsmokers bij Wynn

Dit contract houdt in dat het duo een residency heeft gekregen bij de club en ze er dus als vast dj duo op de line-up staan. Een hele stap van Wynn om zo’n succesvol duo in huis te halen, maar ook een grote beslissing van The Chainsmokers om zichzelf te beperken tot deze ene club. Wynn staat internationaal op de kaart door hun evenementen en in Las Vegas is altijd wat te doen dus wat dat betreft zit het wel goed. Ook The Chainsmokers zelf zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking:

‘We are so thrilled to have this residency at the Wynn. They represent the best of what Las Vegas has to offer and we look forward to a great partnership.’

LEES OOK: Avicii gaat zijn beste album ooit maken

Alex Cordova, Executive Vice President en Managing Partner bij Wynn had het volgende te zeggen over de samenwerking:

‘We’re excited to welcome The Chainsmokers to XS and Encore Beach Club. Partnering with such talented and sought-after artists exemplifies Wynn Nightlife’s commitment to bringing world-class entertainment to our luxury venues.’

Tot nu toe zijn er tien verschillende datums bekend gemaakt waarop The Chainsmokers te vinden zullen zijn in de club. Het betreffen data in de eerste helft van 2017, maar het contract loopt tot 2019. Mocht je in de tussentijd in Las Vegas komen dan is de kans dus groot dat deze twee er ook zijn.

Bekijk de data van Wynn Nightlife hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws