James van der Beek als Diplo in nieuwe serie 

Mark Hofman | 5 januari 2017
algemeen

Acteur James van der Beek (bekend van o.a. Dawson's Greek) heeft een bijzonder talent: het nadoen van dj en producer Diplo. De Amerikaan heeft het talent al meerdere malen getoond aan de buitenwereld, maar moet binnenkort toch echt de puntjes op de i gaan zetten. James krijgt namelijk de hoofdrol in een mini-serie genaamd What Would Diplo Do? met o.a. regie van Diplo himself! 

James van der Beek als Diplo in What Would Diplo Do? 

What Would Diplo Do? wordt een serie die zichzelf niet te serieus gaat nemen. Comedie zal centraal staan in de tv-show, maar het moet allemaal niet te synisch gaan worden. Acteur James van der Beek zal de rol van een fictieve Diplo op zich nemen. Deze Diplo krijgt het volgens van der Beek voor elkaar om 60.000 mensen te laten springen, maar is één op één een bijzonder ongemakkelijk persoon. 

De serie gaat een vervolg worden op een comedie video van vorige jaar genaamd 'A Day in the Life'. Hier speelde van der Beek ook al de rol van Diplo en werd de video gebruikt voor promotie van Diplo's Mad Decent Block Party. Toen James aan kwam zetten met het script voor een mini-serie, was iedereen gelijk verkocht. Eigenaar van Viceland en filmmaker Spike Jonze is enthousiast over de show: 

'When James was in the office a few weeks ago, he told me the story lines he had sketched out, they were, of course, funny. One even got me emotional which made it that much more funny. This idea has gotten inside James which makes me really excited to see what he makes and happy to have it on our channel.' 

Wanneer de serie exact komt weten we nog niet, maar het is wel de bedoeling dat hij dit jaar nog verschijnt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws