WTF? Deze gast stal een spiegel uit een club in Swansea

Partyscene Redactie | 4 augustus 2018
algemeen

Tijdens een avondje stappen kunnen er soms rare, aparte dingen gebeuren. De ene keer ben jij de persoon die ervoor zorgt dat deze dingen gebeuren en de andere keer is het een vriend of vriendin van je. Meestal krijgt diegene de dag erna wel te horen wat er gebeurd is en daarna is het weer allemaal goed. Je hoopt nog dat je jezelf niet terugziet op de foto’s die worden geüpload op de Facebookpagina van de club, maar soms heb je pech.

Spiegel gezocht in Swansea

In Swansea was er ook iemand met een soortgelijke vorm van pech. Hij staat met zijn enigszins zatte kop op een foto van een club in de Britse stad en niet alleen dat. De jongen kijkt ook nog eens erg geschrokken naar de camera en daar heeft hij een goede reden voor. Het is niet elke avond dat je iemand met een lijst door een club ziet lopen. Wat er in die lijst zit is onbekend, maar de kans is groot dat het een spiegel is.

Vragen

Volgens sommigen zou het ook een schilderij kunnen zijn, maar wij zijn nog geen een doorsnee club tegengekomen waar kunst tegen de muur hangt die je ook nog eens makkelijk mee zou kunnen nemen. Zou hij de lijst misschien zelf mee naar binnen hebben genomen? En als dat zo is, waarom nam hij die dan mee en waarom kijkt hij zo geschrokken? Een hoop vragen vanwege een foto, maar het antwoord blijft helaas uit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws