Dillon Francis trollt David Guetta en start een EDM-battle 

Mark Hofman | 10 januari 2017
algemeen

Een geintje uithalen en vervolgens volledig viral gaan: het kan bijna alleen Dillon Francis overkomen. De producer en dj postte een video waarin hij David Guetta te grazen nam en de video ging met een noodgang over het internet. Sterker nog: er kwam een heuse EDM-battle tussen alle grote dj's uit de scene die elkaar belachelijk maakten in de reacties. 

Dillon Francis gaat viral met troll 

David Guetta postte onlangs een video op Instagram waarin de dj, naar ons idee, een soort Mannequin-challenge wilde doen. De video duurde zo'n 40 seconden en toonde Guetta die in een drukke straat in Japan stil bleef staan, terwijl de rest van de mensen gewoon doorliepen. De video was dusdanig raar dat we onszelf af begonnen te vragen of Guetta zelf wist wat hij aan het doen was. We waren gelukkig niet de enige, want Dillon Francis begreep er ook niks van. Alleen bracht hij dat even wat anders dan ons. 
Francis postte dezelfde video op zijn Instagram, maar had er vervolgens wat muziek onder geplakt. De tekst die hij vervolgens bij de foto zette, spreekt boekdelen. 

Zoals eerder gezegd ging deze post opeens viral en begonnen verschillende EDM Dj's en producer opeens te reageren en voor de lol te beefen op elkaar. Zelfs Guetta zelf reageerde. 

Francis zelf stond er ook van te kijken: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws