Chainsmokers trappen Wynn Residency op geweldige wijze af 

Mark Hofman | 12 januari 2017
algemeen

De mannen van The Chainsmokers hebben een geweldig jaar achter de rug, maar weten ook 2017 op goede wijze te starten. Het duo heeft sinds dit jaar een drie jarige Wynn Residency en dat moest uiteraard gevierd worden. Om de samenwerking af te trappen performde het duo afgelopen vrijdag in de XS Nightclub in Las Vegas en het was een gekkenhuis. 

Chainsmokers trappen residency af in XS Nightclub

De mannen van The Chainsmokers hebben een Wynn Residency te pakken en dat betekent dat er een feestje gevierd moest worden. Dat deed het duo dan ook in de XS Nightclub in Las Vegas en man, wat was het een feestje. Alex Pall en Andrew Taggart trapten de residency afgelopen vrijdag af en Las Vegas Sun was daar bij. Een krant die zich eigenlijk niet zo thuis is in het wereldje van Dance. Dus als deze mensen niet weten wat ze meemaken en kei en keihard enthousiast zijn, dan moet het dus wel heel goed zijn geweest. 

Het duo trok het publiek van moment één mee en wisten de sfeer bijzonder lekker te houden. Ze performden hun hits 'Closer', 'Don't Let Me Down' en "Roses', maar ook kleinere successen kwamen aan bod. Dat The Chainsmokers weten hoe ze een feestje moeten geven is volgens de Sun sinds vrijdag duidelijk, maar wij wisten dat natuurlijk al even. 

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws