Dit moet je weten over de kaartverkoop van Tomorrowland 2017

Rick Francissen | 12 januari 2017
algemeen

Tomorrowland

Sommigen komen al jaren op één van de meest begeerde dance festivals ter wereld. Voor anderen blijft het ieder jaar toch bij enkel een grote droom. Tickets scoren voor Tomorrowland is dan ook niet de makkelijkste opgave die er is. Keer op keer is het Belgische festival binnen no-time uitverkocht. Gelukkig zijn er dit jaar twee weekenden waardoor je in principe twee keer zoveel kans maakt om naar het sprookjesachtige festival te gaan. De pre-registratie is geopend en de data wanneer je daadwerkelijk klaar moet zitten met je telefoon, tablets en computers zijn inmiddels ook bekend. We zetten ze voor je op een rij.

Global Journey Sale

Mocht je een hele vakantie rondom Tomorrowland willen plannen waarbij je verschillende Belgische steden gaat bezoeken, een hotel, vlucht, bus of trein wilt boeken, dan ben je met de Global Journey Sale aan het juiste adres. De prijzen liggen een stuk hoger dan de reguliere tickets, maar het grote voordeel is dat je deze kunt proberen te bemachtigen op zaterdag 21 januari om 17 uur. Meer informatie over de verschillende pakketten binnen de Global Journey Sale vind je hier.

Worldwide sale

De wereldwijde verkoop voor de Tomorrowland tickets gaan van start om 17 uur op zaterdag 28 januari. In deze zogenaamde pre-sale fase gaat er een gedeelte van de tickets in de verkoop. De tweede ronde vindt een week later op zaterdag 4 februari plaats om 17 uur.

Registreren voor de worldwide sale kan tot vrijdag 27 januari 20 uur via deze pagina. Zonder registratie maak je geen kans op tickets.

Belgen hebben voorrang bij Tomorrowland

Tomorrowland verleent ieder jaar nog steeds voorrang aan het eigen volk. Belgen mogen namelijk op 28 januari al om 11 uur tickets scoren. Ook kunnen zij later op de dag nog meedoen aan de wereldwijde verkoop, mochten de Belgische tickets zijn misgelopen.

Tip 1: Zorg dat je van tevoren goed nadenkt wat voor tickets en hoeveel je wilt hebben. Mocht het zijn dat bijvoorbeeld de full-madness (hele weekend) is uitverkocht, dan kun je alsnog snel een andere ticket selecteren voordat deze ook zijn uitverkocht.

Tip 2: Zorg voor een goede internetverbinding en zet zo veel mogelijk devices klaar om de ticketshop in te komen. Denk hierbij aan laptops, desktops, tablets en smartphones. Vraag desnoods of je de tablet van je ouders even kunt lenen. Vergroot je eigen kansen! 

Tip 3: Geef niet op! De servers van Tomorrowland hebben het natuurlijk zwaar wanneer er honderduizenden proberen tickets te scoren. Mocht je na een uur nog niet in de ticketshop zijn, verlies de hoop dan niet. Wacht geduldig af en wie weet, misschien sta je wel in de zomer op het terrein van Tomorrowland!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws