Daft Punk bezoekt Amsterdam in 2017?!

Rick Francissen | 12 januari 2017
algemeen

Daft Punk Alive 2017

De speculaties rondom een mogelijk nieuwe wereldtour door Daft Punk zijn in de afgelopen periode vaker voorgekomen. Waar eerst berichten over Glastonbury en Lollapalooza naar buiten kwamen is er nu een hele wereldtour ‘ontmaskerd’. In deze wereldtour zou Daft Punk onder andere Amsterdam gaan bezoeken.

Daft Punk in Amsterdam

Gezien het verleden zou het logisch zijn dat Daft Punk dit jaar een comeback gaat maken op het podium. In 1997 trad het duo op in Paradiso en in 2007 bezocht Daft Punk de HMH. Of en waar Daft Punk gaat optreden is nog niet bevestigd, al lijkt 2017 een logisch jaar in deze reeks.

Deze indirecte aanwijzing is niet de enige reden waardoor een optreden in Amsterdam verwacht wordt. Een mysterieuze video die op YouTube verschenen is werd namelijk gedecodeerd. De cijfers zouden staan voor lengte- en breedtegraden zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien. Daarbij is de iconische piramide in de video zelf is ook een logische verwijzing naar het Franse dj duo.

Natuurlijk is er nog niets officieel zonder dat Daft Punk zelf een aankondiging doet. Het zou natuurlijk wel heel mooi zijn om in de Ziggo Dome het legendarische duo hun oude hits, maar ook ‘Starboy’ te horen spelen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws