Nieuwe publishing-overeenkomst tussen Scantraxx en Cloud 9 Music

Thomas Keulemans | 15 januari 2017
algemeen

Er komt opnieuw een publishing-overeenkomst tussen hardstyle-label Scantraxx Records en Cloud 9 Music. Daarmee wordt een vervolg gegeven aan de inmiddels vijftien jaar durende samenwerking tussen beide partijen. Zo'n langdurige samenwerking wordt in de muziekindustrie als vrij zeldzaam ervaren. Reden te meer voor Dov Elkabas (eigenaar van Scantraxx) en Raymond van Vliet (President/Co-owner Cloud 9 Music) om dit goede nieuws trots naar buiten te brengen.

“In de muziekindustrie is het een komen en gaan van samenwerkingen. Daarom is het geweldig dat niemand minder dan Dov al vijftien jaar met ons samenwerkt. Hij geloofde al in Cloud 9 Music toen het nog een eenmansbedrijfje was.”

aldus Raymond van Vliet.

Bekijk ook onze vlog: B-Front saboteerde ons op het Scantraxx FIFA-toernooi

Scantraxx Records

Het Nederlandse hardstyle-label Scantraxx Rercords bestaat al sinds 2002. In dat jaar werd het opgericht door Dov Elkabas, misschien beyer bekend als DJ The Prophet. Scantraxx is tot de dag van vandaag een van de grootste en meest succesvolle hardstyle-labels. Behalve The Prophet zelf zijn ook namen als Atmozfears, Bass Modulators en D-Block & S-te-Fan op het label getekend. Daarnaast zijn grote hardstylefeesten als Qlimax, Hard Bass en Defqon verbonden aan het label. De publishingcatalogus bevat ook een groot deel van de back-catalogus van toonaangevende hardstylenamen als Headhunterz, Frontliner en vele anderen.

Cloud 9 Music

Cloud 9 Music werd in 2004 opgericht en is gevestigd in Amsterdam. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muziekbedrijven ter wereld. Qua publishing vertegenwoordigt ze artiesten als Armin van Buuren, Hardwell, Fedde Le Grand, Dirtcaps, Fais, Lost Frequencies en Frontliner, om er maar eens een aantal te noemen. Bovendien vertegenwoordigt Cloud 9 Music in de Benelux de belangen van grote uitgevers als Ultra Music, Bucks Music, Roba Music, Downtown Music en Scorpio Music. Labels als Revealed Recordings, Fonk en Masters of Hardcore worden ook vertegenwoordigd door het succesvolle bedrijf.

Foto via Cloud 9 Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws