Ook artiesten zijn ontdaan van schietpartij op BPM Festival

Ivo Mollemans | 18 januari 2017
algemeen

Een groot deel van de samenleving wordt in de greep gehouden door de angst van aanslagen. Ze gebeuren te vaak en zeker de laatste tijd is het een actueel onderwerp. Toch zijn er plekken waar mensen het gevoel hebben dat ze veilig zijn zoals een festival, maar dat idee is heel hard omgegooid door de aanslag die gebeurde tijdens het BPM Festival in Mexico.

Aanslag bij BPM Festival

De bezoekers waren uiteraard erg geschrokken toen het gebeurde, maar niet iedereen kwam er met alleen de schrik vanaf. Er vielen 5 doden en 15 anderen raakten gewond. De aanslag gebeurde op maandagochtend bij de Blue Parrot nachtclub in Playa del Carmen waar op dat moment een closing evenement aan de gang was van BPM. Het zou niet gaan om een terroristische aanslag en drie mensen zijn vlakbij opgepakt, maar het is nog onzeker wat zij ermee te maken hebben.

LEES OOK: Eigenaar van Coachella zou anti-homogroepen steunen

Reacties

Meteen na het nieuws volgden er veel reacties op het internet en ook veel dj’s en producers hebben laten merken dat ze ontdaan zijn van het gebeuren. Een aantal artiesten waren zelfs aanwezig bij het feest toen het gebeurde, maar zij zijn er met de schrik vanaf gekomen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws