Mixcloud wordt voorzien van een nieuw jasje 

Mark Hofman | 19 januari 2017
algemeen

Het populaire dj-platform Mixcloud is voor 2017 voorzien van een geheel nieuwe look. De website heeft een nieuw uiterlijk en problemen die het platform had zijn eruit gehaald. In september vorige jaar werden de iOS en Android apps gelanceerd en één ding mag duidelijk zijn: niemand gaat Mixcloud nog tegenhouden. 

Mixcloud voorzien van nieuwe jasje 

In de afgelopen jaren werd Mixcloud een beetje gezien als het kleinere broertje van Soundcloud, maar in 2016 was dat wel anders. Waar Soundcloud steeds meer achteruit ging, bleef Mixcloud stappen maken. In september vorig jaar kwam het platform met een iOS en Android app en nu is de website ook nog eens voorzien van een nieuwe look. Mixcloud is klaar om te domineren. 
In een statement op de website is het volgende te lezen: 

'The new desktop site uses a brighter and more intuitive design to make it even easier and faster to discover high quality long-format radio shows and DJ mixes.Regular listeners will notice subtle visual upgrades to the profile pages, the home feed and various other features – making the entire interface feel smoother, more refined and simpler to use.'Wat vind jij van de vernieuwde look van Mixcloud? Laat het ons weten in de reacties!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws