Villa Concentrate: zomerse video's met humor en stijl

Partyscene Redactie | 19 januari 2017
algemeen

Het liefst zou je het hele jaar door vakantievieren op een zomers eiland, maar helaas zit dat er niet in. Het alternatief is Villa Concentrate, waar je de Concentrate-crew volgt terwijl zij vrienden en gasten ontvangen in een villa te Albufeira in een zomers Portugal.

De Concentrate-crew ging met GOGO naar Portugal. Volg Kaj, Monica, Bobbie, Thomas, Nanne en Kaj nummer #2 die je steeds voorzien van de vetste video’s terwijl ze leuke gasten ontvangen in hun eigen stukje paradijs in Albufeira.

Challenge

Elke aflevering doen gasten de villa aan die er twee dagen vakantie komen vieren. Zo zie je de crew tijdens de eerste afleveringen van Villa Concentrate helemaal losgaan samen met Maan en Ruud Feltkamp. Het blijft echter niet bij zon, zee, strand en feesten alleen, er moet ook gewerkt worden en dat zullen ze weten. Elke keer wanneer nieuwe gasten de villa betreden komt er een challenge om de hoek kijken. Je begrijpt, dat levert de leukste, mafste, bizarre en spannende situaties op.

De eerste challenge van de crew? Dat is het organiseren van een eigen clubavond. En als je dacht dat dat makkelijk is: think again, want de crew krijgt alles op z’n dak. Bovendien zullen ze zelf de avond draaiende moeten houden. Figuurlijk, maar ook letterlijk, want ze doen de avond dienst als dj’s samen met hun gasten.

Hotspots

Naast werk is er genoeg tijd voor om Albufeira te ontdekken. Van hangen op een luxe strand tot het race met een speedboat en natuurlijk op ontdekkingstocht in het bruisende nachtleven van Albufeira. Te voet? Kom op, waarom zou je als je scooters, speedboten en jetski’s hebt? Concentrate en GOGO laten je zien wat Albufeira nu zo de moeite waard maakt. C

Concentrate

Concentrate is het leukste videoplatform van Nederland. Elke maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur vind je op hun website een nieuwe video en iedere laatste donderdag van de maand om 19:00 uur gaat de crew live! Bovendien maken ze ook specials die zeer de moeite waard zijn. Bekijk ze allemaal op de website van Concentrate.

Boek je vakantie met GOGO

GOGO is de nummer 1-jongerenreisorganisatie van Nederland. Vele duizenden jongeren reizen elke zomer naar de heetste en hotste badplaatsen van Europa. Denk aan hotspots als Chersonissos, Albufeira en Mallorca. GOGO organiseert jouw reis, de vetste feesten
en altijd weer staat er een partcrew voor je klaar, mocht er een probleem zijn. Jaarlijks organiseert GOGO 80 Totally Summer-feesten met de beste dj's en artiesten zoals Jonna Fraser, Partysquad, Freddy Moreira, Vato Gonzalez en talloze andere toppers. 

Boek nu je vakantie op GOGO.nl en je bent verzekerd van de coolste accomodaties met de tofste mensen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws