De Mad Decent Block Party keert terug naar India

Mark Hofman | 22 januari 2017
algemeen

Na een succesvolle eerste reeks van de Mad Decent Block Party tour in India vorige jaar, is het tijd om het geintje nog een keer te flikken. Diplo en zijn team laten via social media weten dat het label klaar is voor een tweede ronde. Een tweede ronde die vanaf maart al van start gaat. 

Mad Decent Block Party terug naar India 

Samen met de artiesten van zijn label Mad Decent, keert Diplo terug met de Mad Decent Block Party. De tour van het label wist vorige jaar veel succes te boeken in India en daarom was een tweede tour onvermijdelijk. Gister kondigde Oji via een video op Facebook aan dat de tour weer helemaal terugkomt.

De announcement video van Mad Decent Block Party 2017 is er overigens één die je nog niet eerder zag. De video begint met Diplo die praat als een kind en vertelt dat zijn moeder het goed vindt dat hij naar India komt. Vervolgens komen Jillionaire en Walshy Fire in beeld en is het duidelijk dat Major Lazer op de tour aanwezig is. Daarna komt Dillon Francis in beeld en maakt bekend dat hij ook meegaat op de tour. 

Samen met Dillon Francis en andere gastartiesten, die nog niet bekend zijn, komt Major Lazer naar India. Op 3 maart is de Mad Decent Block Buster Party in Mumbai, op 4 maart in Hyderabad en op 5 maart in New Delhi. Misschien een idee om de Block Party ook naar Nederland te halen? Wij zouden gaan! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws