Brengt ruzie tussen Skrillex en Diplo Jack Ü in gevaar?!

Rick Francissen | 20 januari 2017
algemeen

Jack Ü

Het is een van de meest succesvolle samenwerkingen van de afgelopen jaren. Skrillex en Diplo hebben waanzinnige hits gescoord onder het duo Jack Ü waarvan ‘Where Are Ü Now’ met Justin Bieber veruit de bekendste is. Eerder dit jaar lieten beide dj’s weten dat er voorlopig geen shows zouden worden gehouden. Nu lijkt het erop dat er meer aan de hand is…

Wat is er aan de hand tussen Skrillex en Diplo?

Dat de twee artiesten lange tijd niet samen hebben gewerkt leek in de eerste instantie een logische stap waardoor zij meer konden focussen op hun eigen projecten. De onderstaande Tweet van Skrillex laat dan ook niets vreemd zien.

Nadat er geen wederzijdse felicitatie vanuit Diplo voor Skrillex zijn verjaardag kwam begonnen fans dieper te graven en kwamen zij erachter dat beide artiesten elkaar niet meer volgen op social media. Aangezien je daadwerkelijk iemand moet opzoeken om te ‘ontvolgen’ is er hier wel sprake van een bewuste actie van beide partijen.

Slushii bevestigt geruchten

Dit is echter niet het enige bewijs dat er iets gaande is tussen Skrillex en Diplo. Op de OWSLA artist pagina van 2016/2017 is Jack Ü plotseling verdwenen. Ook is er op de forumwebsite Reddit een onderwerp gestart als gevolg van deze gebeurtenissen. Hier mengde dj Slushii, die vaker heeft opgetreden met Skrillex, zich in de discussie. Hij liet weten dat er inderdaad wel wat aan de hand is. Uiteraard laat hij zich niet uit over wat dit precies is.

Hopelijk kunnen de voormalig Jack Ü leden het weer bijleggen. Naast het feit dat ruzie nooit fijn is, was Jack Ü een fenomenale samenwerking waar we graag meer van zouden horen. We houden je op de hoogte!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws