Waarom draaiden deze 5 dj’s niet tijdens de inauguratie van Trump?

Partyscene Redactie | 24 juni 2018
algemeen

De inauguratie is alweer een tijd terug, maar Donald Trump is nog altijd officieel president van de Verenigde Staten. Net zoals bij eerdere presidenten had ook Trump een inauguratiebal waarbij artiesten werden geboekt om op te treden. Toch ging het bij Trump een stuk moeizamer om artiesten te strikken aangezien zijn reputatie niet bij iedereen positief is en was.

Trump's inauguratie

Maar er hadden toch wel een paar artiesten voor The Donald op kunnen treden? Om die vraag te beantwoorden keken wij eens richting een aantal dj’s en daaruit kwamen de volgende 5 dj’s die eigenlijk perfect geschikt waren geweest voor Trump’s inauguratie.

5: Dimitri Vegas & Like Mike

Deze twee zijn ooit tot nummer 1 dj’s van de wereld benoemd door de populariteitslijst van DJ Mag. Dat ze veel fans hebben is niet in twijfel te trekken, maar dat ze tegenwoordig veel hulp van buitenaf krijgen is wel duidelijk. Toen ze tot nummer 1 werden benoemd hadden een hoop mensen het idee dat dat niet helemaal eerlijk was gegaan aangezien ze heel actief stemmen aan het vergaren waren en dus niet hun muzikale kwaliteiten lieten spreken. Dat vergaren van stemmen is iets wat ook Trump heeft gedaan ook al was het bij hem wel om politieke redenen en de concurrentie deed hetzelfde.

4: Carnage

Wat Carnage nou eigenlijk doet is een raadsel voor velen. De ene keer draait hij een set vol met trap en de andere keer komt hij weer met een psy trance nummer via Spinnin’ Records. Afwisseling is goed, maar zorg dan wel dat je carrière één geheel blijft. Ook heeft hij een hoop commentaar gekregen op de tutorial die hij maakte in samenwerking met Razer waarin te merken was dat hij weinig verstand van zaken heeft in de studio. Hij lijkt dus wel een beetje op de secretaris van onderwijs Betsy DeVos die door Trump is aangesteld. Zij lijkt namelijk ook totaal geen idee te hebben van wat ze nou eigenlijk aan het doen is.

3: Caked Up

Dit duo is in 2013 gigantisch gestegen qua bekendheid toen ze tegelijk met het hybrid dubstep genre opkwamen. Ze worden gekenmerkt door hun uitgesproken mening en uiterlijk, de uitspraken die ze doen via sociale media en live optredens die nogal eens afwijken van andere dj’s. Drie aspecten waar ook Donald Trump zich in kan herkennen. Niet alleen Trump, maar ook zijn vrouw zal zich wel kunnen herkennen in de acties van dit duo. Caked Up zijn meerdere malen beschuldigd van plagiaat en Melania, de vrouw van Trump, heeft overduidelijk delen van een oude speech die Michelle Obama hield overgenomen.

LEES OOK: Ex van Afrojack eist 25 miljoen schadevergoeding

2: DVBBS

Ze zijn ooit doorgebroken door hun eigen producties, maar laten tegenwoordig vooral ghostproducers het werk doen. Daarnaast hebben ze een aantal beschuldigingen tegen zich gekregen over zaken die, zeker als dj zijnde, niet door de beugel kunnen. Ze zullen vast en zeker goed overweg kunnen met Donald Trump.

1: Ten Walls

Een persoon die zeker niet kan ontbreken op deze lijst is Ten Walls. Hij heeft een aantal gigantisch goede platen uitgebracht en dat gaf hem veel bekendheid. De goede naam die hij als artiest opbouwde wist hij echter net zo snel weer af te breken door een aantal uitspraken waarin hij homoseksualiteit als iets weg schilderde dat niet van deze planeet is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws