Justin Bieber blijkt bepaald geen fan van The Weeknd

Thomas Keulemans | 24 januari 2017
algemeen

Er gaan steeds meer verhalen over een eventuele relatie tussen The Weeknd en Selena Gomez, de ex-vriendin van Justin Bieber. De relatie van Bieber en Gomez strandde in 2014, maar ook daarna reageerden de twee regelmatig via social media op elkaar. Al deed Gomez het de laatste jaren vrij rustig aan op liefdesgebied (in tegenstelling tot haar ex), Justin Bieber voelt nog altijd vaak de noodzaak zijn voormalige liefje in de media te bekritiseren in haar keuzes.

Selena Gomez date met The Weeknd 

Nu er daadwerkelijk sprake lijkt te zijn van een opbloeiende liefde tussen Selena Gomez en Bieber's landgenoot The Weeknd, is dit opnieuw reden voor hem om flink uit te halen. Toen journalisten Bieber afgelopen vrijdag de gewaagde vraag stelden of hij net als miljoenen andere mensen ook zo'n fan is van The Weeknd's muziek, reageerde hij als volgt:

"Hell no, that sh*t is wack,"

wat zoveel betekent als: "Echt niet, die troep is godvergeten waardeloos!" 

LEES OOK: Lollapalooza Festival kent droomline-up bij Parijse debuut

Bieber bekritiseert The Weeknd

Eerder liet Bieber zich al ontvallen dat Selena Gomez The Weekend alleen maar zou gebruiken om er zelf beter en succesvoller van te worden. Het is zeer onwaarschijnlijk dat The Weeknd zich er veel van aan zal trekken; met zijn album Starboy werd hij door Billboard in de Top 3 van meest succesvolle albums van 2016 geplaatst en wist hij in de eerste week na die release al 350.000 exemplaren ervan te verkopen. Bovendien werd hij vorige week inderdaad zoenend gespot met Selena Gomez in Santa Monica, Californië... Now that's a Starboy!

Bekijk hier de reactie van Justin Bieber op de vraag van de journalisten.

Foto via Getty Images

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws