BPM laat zich horen over schietpartij tijdens festival 

Mark Hofman | 25 januari 2017
algemeen

Vroeg in de morgen van 16 januari kwam de feeststemming tijdens The BPM Festival op bizarre wijze aan zijn einde. In de Blue Parrot nachtclub vond een schietpartij plaats wat ten kosten ging van vijf levens. De ramp bracht een einde aan het 10-jarig jubileumsfeestje van het festival. De organisatie zei er geen woord over... tot nu. 

Organisatie BPM Festival laat zich horen

Op de Facebook pagina van The BPM Festival is een statement te lezen van de organisatie. Het feest werd op 16 januari afgeblazen door een schietpartij in Blue Parrot. Dit zorgde ervoor dat drie feestgangers en twee leden van 'The BPM Family' het leven lieten . 

'We are still reeling from the loss of the five lives, three of our festival guests — Daniel Pessina (Italy), Rafael Antonio Peñalosa Vega (México), and Alejandra Margarita Villanueva Ibarra (USA) – and two well-loved members of our BPM family, Kirk Wilson from Toronto, Canada and Geovanni Francisco Ruiz Murillo from Veracruz, Mexico. Kirk leaves behind a wife and two young children.* Geovanni was the father of two children. We are in touch with both families and are doing everything we can to ease this terrible loss.'

In de post linkt BPM naar GoFundMe voor een inzamelingsactie om Kirk Wilson's begrafenis te betalen. De man was aan het werk als beveiliger tijdens de schietpartij en stierf. Een slachtoffer die het overleeft heeft ligt nog in het ziekenhuis en wordt aan zijn verwondingen geholpen. 

De GoFundMe van Kirk heeft inmiddels het doel van 125.000 dollar behaalt en gaat daar zelfs overheen. De stand is nu 132.553 dollar. Wil je ook doneren? Dan kan dat hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws