Avicii previewt nieuwe muziek via Instagram stories

Mark Hofman | 24 januari 2017
algemeen

Het is al tijden duidelijk: social media is ontzettend belangrijk in deze tijd. Niet alleen weet je wat je vrienden aan het doen zijn of wat ze eten, maar het laatste nieuws komt ook als eerst via deze media. Zo dropt Avicii wat stories op Instagram waarin nieuwe muziek van de producer te horen is en daar kunnen we alleen maar vrolijk van worden! 

Avicii dropt nieuwe muziek 

Avicii heeft vorig jaar afscheid genomen van het publiek en besloot alleen nog maar actief te zijn als producer. De Zweed was het touren en optreden helemaal zat, maar wilde nog wel muziek maken. Na de breuk met zijn manager Ash Pournouri lijkt Avicii 2017 weer met een schone lei te beginnen. 

Avicii sprak al eerder over zijn aankomende album en noemde het 'the best damn album' die hij tot nu toe gemaakt heeft. Om fans te laten weten dat hij er druk mee bezig is, dropt de artiest een paar video's op Instagram. In deze video's is te zien hoe Avicii bezig is met de productie en krijgen fans ook wat samples te horen. Samples die voornamelijk bestaan uit emotionele en ritmische piano's die voorzien worden door allerlei vocals. Jup, dat is exact de stijl die we kennen van Avicii. 

Check de previews hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws