Nina Kraviz lanceert het nieuwe label GALAXIID

Mark Hofman | 29 januari 2017
algemeen

Nina Kraviz start een nieuw label met de naam GALAXIID. Het label moet een vertakking zijn van het huidige трип en is bedoelt om te experimenteren met nieuwe, talentvolle artiesten. Het label zal zichzelf gaan onderscheiden met de manier waarop het haar content aanbiedt. Kraviz wil namelijk dat GALAXIID een brug slaat tussen kunst en muziek. 

Het nieuwe label van Nina Kraviz 

Het nieuwe label van Nina Kraviz is niet alleen bedoelt om muziek uit te brengen van nieuwe, talentvolle artiesten, maar zal zich ook gaan richten op de connectie met kunst. De artieste wil dat de covers een geheel eigen stijl gaan krijgen en wil in de toekomst zelfs met boeken aan de haal gaan. 

'GALAXIID will have a strong connection to art through it visual identity, with all the cover arts drawn by psychedelic artists.'

De eerste releases van het label komen op naam te staan van artiesten als Biogen en Species Of Fishes. Daarnaast is er ook een plan om compliaties te release van Japanse en Russiche psychedelia. Plannen voor de lancering zijn ook al bekend, Kraviz geeft namelijk een groot feest in London's Printworks. Hier zal niet alleen de eigenaresse van het label te zien zijn, maar ook artiesten als Dopplereffekt, Luke Vibert, 808 State, Bjarki en nog veel meer artiesten. 

De launch party wordt op 25 maart gehouden. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws