Daft Punk treedt samen met The Weeknd op tijdens Grammy's

Thomas Keulemans | 31 januari 2017
algemeen

Ondanks allerlei berichten over een mogelijke tour van Daft Punk dit jaar, lijkt het nog steeds niet heel erg waarschijnlijk dat die er daadwerkelijk zal komen. De heren van het immens populaire house- en electroduo hebben in elk geval nog steeds geen officiële tournee aangekondigd tot dusver, tot grote teleurstelling van hun vele fans.

Daft Punk live op Grammy Awards

Eerder vandaag werd echter wél één optreden van Daft Punk bekend gemaakt: ze staan op 12 februari samen met The Weeknd live op de uitreiking van de Grammy Awards in het Staples Center te Los Angeles. De laatste keer dat Daft Punk daar live optrad was in 2014, toen samen met Pharrell en Stevie Wonder. De kans is groot dat The Weekend en Daft Punk samen hun grote hits 'Starboy' en 'I Feel It Coming' gaan laten horen.

LEES OOK: Deze tracks inspireerden Daft Punk

Grammy's te zien bij CBS

De Amerikaanse zender CBS zal het event zoals elk jaar live uitzenden. Binnenkort brengt de organisatie van de Grammy's nog meer namen naar buiten die op zullen treden tijdens de uitreiking van de awards. Daft Punk is overigens niet genomineerd voor een Grammy.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws