Four Tet's playlist met muziek uit de door Trump verbannen landen

Mark Hofman | 2 februari 2017
algemeen

In Amerika is hij nu de baas, maar over heel de wereld zien mensen Donald Trump toch een beetje als een mafkees. Nadat hij toegang tot Amerika heeft verboden voor mensen uit zeven overwegend Islamitsche landen is het hek helemaal van de dam. Wereldwijd demonstreren mensen tegen de beslissing van de Amerikaanse president. En de scene? Die lost het op met muziek! 

Four Tet dropt playlist met "verbannen" muziek. 

De Londense producer Kieran Hebden, beter bekend als Four Tet, heeft een nieuwe playlist gedropt op Spotify. Echter is dit niet zomaar een playlist, maar bevat het enkel en alleen nummers uit de zeven verbannen landen van Trump. Via Twitter laat de artiest weten dit gedaan te hebben vanwege zijn samenwerking met Syrische muzikant Omar Souleyman. Hebden zegt dat dit soort samenwerkingen nu niet meer mogelijk zijn en daarom gaat ook hij in protest. 

Hebden heeft enkel en alleen tracks uit de verbannen landen van Trump in zijn playlist gezet. Niet alleen om in opstand te komen, maar ook om mensen eens een andere kant van de muziekwereld te laten zien. 

De playlist check je hieronder: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws