Kygo en Selena Gomez lijken samenwerking aan te gaan 

Mark Hofman | 4 februari 2017
algemeen

Dance is nog elke dag keihard aan het groeien en wekelijks komen er duizende nieuwe fans bij. We horen de tracks steeds meer op de radio en internationale  pop-artiesten beginnen steeds meer samen te werken met dj's. Neem als voorbeeld Justin Bieber met DJ Snake en Rihanna met Calvin Harris. Beide hele bijzondere samenwerking met een succes waar je u tegen zegt. Selena Gomez ziet dat ook en registreert een nieuwe nummer bij de ASCAP. En bij die registratie wordt ook de naam van Kygo ingevuld. 

Kygo en Selena Gomez gaan samenwerking aan 

Wanneer een artiest met een nieuw nummer komt, moet hij of zij deze registeren bij de American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP). Selena Gomez heeft dit recentelijk gedaan en Twitter gebruiker @PollsPollsPolls viel direct iets op. Bij de schrijvers van het nummer 'It Ain't Me' staat de naam Kyrre Gørvell-Dahll. Nu zegt dit je misschien niet direct iets, maar dat is de echte naam van niemand minder dan Kygo. 

Dit zou dus zomaar kunnen betekenen dat Selena Gomez wederom een stap zet in de wereld van dance. Dit deed de Amerikaanse zangeres al eerder me Zedd en scoorde vervolgens de hit 'I Want You To Know'. Een officiele aankondiging van de track is er overigens nog niet. 

Zodra wij meer horen, horen jullie uiteraard ook meer! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws