Nickelodeon voegt DJ/EDM-award toe aan Kid's Choice Awards

Thomas Keulemans | 5 februari 2017
algemeen

Dat EDM niet alleen enorm populair is onder volwassenen zal misschien geen verrassing voor je zijn, als je zelf de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebt, maar wel fan bent van beukende beats en lekkere basslines. 'Animals' van Martin Garrix heeft absoluut bijgedragen aan die groeiende populariteit onder jongeren en kinderen, ook al omdat Garrix met de track doorbrak toen hij nog maar 17 was.

Nickelodeon voegt EDM-categorie toe aan Kid's Choice Awards

Producers van de Amerikaanse kinderzender Nickelodeon is die groeiende populariteit van EDM natuurlijk ook niet ontgaan. Voor het jaar 2017 haastte 'Nick' zich dan ook om de categorie “Favorite EDM Artist/DJ” toe te voegen aan de Kid's Choice Awards.

Genomineerden voor de EDM Kid's Choice Award

De volgende artiesten zijn genomineerd voor het winnen van de eerste EDM-award: Martin Garrix, Major Lazer, DJ Snake, Calvin Harris, Zedd en Skrillex. Twee opvallende namen die ontbreken zijn die van The Chainsmokers (die wel genomineerd zijn voor 'Favorite New Arist' en 'Favorite Music Group') en Marshmello, die tot onze verbazing überhaupt niet voor een award genomineerd is. 

Op 11 maart worden de Kid's Choice Awards uitgereikt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws