Daft Punk komt met pop-up galerij in LA

Ivo Mollemans | 11 februari 2017
algemeen

Het Franse muziek duo Daft Punk laat niet heel veel meer van zich horen, maar als ze iets laten horen is dit veelal in de vorm van nieuwe merchandise. Gelukkig zijn ze sinds hun samenwerkingen met The Weeknd weer ietwat actiever en ze zijn zelfs bevestigd voor een optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards.

Daft Punk krijgt eigen museum

Toch hopen de meeste fans erop dat ze nog eens gaan touren, maar de kans dat dat gaat gebeuren lijkt op het ogenblik niet heel groot. Er is wel ander nieuws en dat is iets wat je niet zo snel zou verwachten. Er komt namelijk een heus pop-up museum dat volledig gewijd is aan de twee heren met robothelmen. Dit museum zal van 11 tot en met 19 februari te vinden bij de Maxfield Gallery in Los Angeles.

LEES OOK: Fabio & Grooverider vieren 25-jarig jubileum

In de galerij zullen verscheidene objecten, elementen en andere dingen en voorwerpen tentoongesteld worden voor de bezoekers. Kostuums, props, dingen uit het archief van Daft Punk en displays met exclusieve foto’s en ander materiaal zullen allemaal voor een beperkte tijd op een locatie te vinden en te zien zijn. Natuurlijk zijn er twee dingen die niet kunnen ontbreken bij de tentoonstelling en dat zijn de iconische helmen die de twee altijd dragen. Ook deze zullen gedurende de hele periode te bezichtigen zijn.

Nog meer merch

Natuurlijk was er ook te verwachten dat dit gepaard zou gaan met nieuwe merchandise en ook dat is aanwezig en te koop in LA. Limited edition apparal van Gosha Rubchinskiy, Off-White, Enfants Riches Deprimes, Darkdron, Hervet Manufacturier & Han Cholo, New Era, Medicom, K-Way, Wham-O, Russell Yo-Yo, Fisher Space Pen en meer zal allemaal voor beperkte tijd beschikbaar zijn.

Het nieuws van de pop-up gallerij is niet het nieuws waar velen op gehoopt hadden, maar nu we weten dat het duo bezig is met dingen is er wel meer hoop op een eventuele tour.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws