Flume wint Grammy voor 'Best Dance/Electronic album'

Thomas Keulemans | 14 februari 2017
algemeen

Afgelopen nacht werden in Los Angeles de Grammy Awards uitgereikt. Grote winnares werd Adele, die met maar liefst vijf Grammy's naar huis ging. In de categorie 'Best Dance/Electronic album' nam de 25-jarige Australiër Flume de Grammy mee terug naar Down Under. Met zijn tweede album 'Skin', waarop o.a de hits 'Say It' en 'Never Be Like You' staan, liet hij andere genomineerden als Tycho, Jean-Michael Jarre, Underworld en Louie Vega achter zich.

Flume wint Grammy voor zijn tweede album 'Skin'

Flume, oftewel Harley Streten, was niet alleen vanwege zijn album 'Skin' genomineerd voor een Grammy, maar hij was ook in de race voor de Grammy 'Best Dance Recording'. Zijn track 'Never Be Like You' werd echter verslagen door The Chainsmokers en 'Don't Let Me Down'. Gelukkig voor Flume mag hij de Grammy voor het beste album dus wél mee terug naar Australië nemen.

LEES OOK: Eelke Kleijn dropt nieuwe single én eigen label

Flume's succes in Nederland

In Nederland wil het tot nu toe nog niet heel erg vlotten met Flume's succes. Alleen zijn track 'Holdin' On' bereikte in 2013 de tipparade, maar een Top 40-hit heeft hij in ons land vreemd genoeg nog niet weten te scoren. Mischien dat daar na het winnen van zijn Grammy verandering in gaat komen. Bekijk hieronder de beelden van de trotste Flume, die zijn eerste Grammy in ontvangst neemt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws