Zo ziet de pop-up shop van Daft Punk er aan de binnenkant uit

Ivo Mollemans | 14 februari 2017
algemeen

Het lijkt er steeds meer op dat Daft Punk wel degelijk bezig is om weer actiever bezig te zijn met hun carrière. Na de samenwerkingen met zanger The Weeknd hebben ze ook nog een kort optreden gehad bij de uitreiking van de Grammy Awards afgelopen week. Dit is een van de eerste optredens sinds hun laatste tour in 2007 en het geeft fans weer hoop op een nieuwe tour. In de tussentijd is er ook nog een pop-up shop geopend in Los Angeles.

Het Daft Punk museum vanbinnen

Deze pop-up shop is van 11 tot en met 19 februari te bezoeken en in het pand zijn ook een aantal items van Daft Punk tentoongesteld die door veel fans meteen zullen worden herkend. Op een rond platform zijn de doorzichtige synthesizer en het doorzichtige drumstel opgesteld samen met een gitaar die ook nog eens doorzichtig is. Het drumstel is te herkennen uit de videoclip van het nummer ‘Robot Rock’.

LEES OOK: Zo zagen Ferry Corsten en Tiësto er in 1999 uit

Omdat Daft Punk deze speciale winkel niet alleen voor mensen in LA beschikbaar wil maken hebben ze een video op Facebook gezet waarin verscheidene punten worden langsgegaan. Check die video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws