Partyscene Productions: Video crew gezocht

Tim Beemer | 14 februari 2017
algemeen

In 2017 gaan wij weer de vetste feesten en festivals af. Hiervoor zijn wij op zoek naar een aantal goede video mensen / videoteams om ons huidige team te versterken. Ben jij helemaal into video of kan je heel goed editen? Ga je graag naar festivals en of clubs en zou je het tof vinden om ook daar met je camera (crew) je hobby & passie uit te oefenen? Dan is dit zeker weten iets voor jou! Bij Partyscene struinen we namelijk iedere week de vetste party’s af voor mooie foto’s, reports en video’s. Vervolgens kun je deze op de website en Facebook-pagina vinden in de vorm van een partyreport/foto’s/video.

Van groot tot klein, Indoor & Outdoor, 12 maanden per jaar, van Qlimax tot A State of Trance en van TikTak tot Awakenings, wij zijn overal bij en jij kunt daar onderdeel van uitmaken.

Wat wordt er verwacht?
Je hebt kennis en nog belangrijker de passie om video te maken. Daarnaast wil je graag naar festivals en/of clubs. Wij regelen voor jou de tickets voor een event waar jij naar toe wil gaan. Jij verzorgt de video, van begin tot eind. Hoe de video er uit komt te zien? Dat is aan jou! Denk aan sfeerbeelden, shots van het publiek, interviews, onstage, backstage, het kan allemaal! Ook kunnen wij in overleg jou voorzien in extra gear zoals camera’s, drones, microfoon, etc.

Wat heb ik er aan?
Als je deel uitmaakt van Partyscene Productions heb je toegang tot area’s waar anderen niet mogen komen – wij zorgen voor de toegang, zorgen dat je de artiesten kan ontmoeten & interviewen en kunnen indien nodig voorzien in gear. Uiteraard zit er een stuk onkostenvergoeding bij en ben je part of the Partyscene Productions Team!

Geïnteresseerd?
Stuur een bericht naar tim@clipboard-publishing.nl met link naar eerder gemaakte video waar je trots op bent en vertel ons in het kort waarom jij de ideale persoon bent voor de video crew. Wie zien je mailtje graag tegemoet! Wil je liever vloggen? Dan kan ook!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws