The Chainsmokers komen met nieuwe info over album 

Mark Hofman | 17 februari 2017
algemeen

The Chainsmokers weten al tijden de dancescene te domineren met hun toffe platen, maar een debuutalbum was er nog niet. Een tijdje terug kondigde het duo aan dat daar verandering in gaat komen met Memories: Do Not Open. Het album verschijnt in april en om fans meer info te geven gebruikt het duo Twitter om ze op de hoogte te stellen. 

The Chainsmokers komen met nieuwe info over album 

Er zijn nogal wat zorgen van fans omtrent het nieuwe album van The Chainsmokers. Het duo lanceerde voor hun EP Collage alle tracks voordat het verscheen, maar voor het album hebben we nog geen nieuw materiaal gezien. Fans zijn bang dat Memories: Do Not Open geen nieuwe content gaat bevatten, maar dat wordt snel ontkracht door het duo. Via Twitter laten de twee weten dat al het materiaal op het album, behalve Paris, nieuw is. 

Nu deze zorgen voor de fans aan de kant gezet zijn, worden ze ook nog eens getrakteerd op een cadeautje. The Chainsmokers zelf hebben nog weinig weggeven voor het album, maar genius.com lijkt de artwork voor het album al tot beschikking te hebben. Op de foto's is een kartonnen doos te zien met allemaal oude spullen die uit de zijkant lijken te vallen. Op de doos staat de tekst: 'Memories Do Not Open': de titel van het album. 

Wat het album volledig heeft te bieden weten we in april als Memories: Do Not Open uitkomt. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws