Carl Cox is de nieuwe ambassadeur van RESISTANCE 

Mark Hofman | 19 februari 2017
algemeen

Carl Cox is één van de meest legendarische dj's en producers op het gebied van house en techno. De Brit draait al jaren mee in de scene en weet shows neer te zetten waar sommige artiesten nog een puntje aan kunnen zuigen. Dat precies hij de nieuwe wereldwijde ambassadeur is van RESISTANCE op Ultra Music Festival, is dus maar goed ook! 

Carl Cox: de nieuwe ambassadeur van RESISTANCE

De Britse grootmacht heeft zijn plannen bekendgemaakt voor Ultra Music Festival. Niet alleen komt Carl Cox terug met Carl Cox & Friends, maar werkt hij nu ook nauw samen met RESISTANCE. Samen met de organisatie maakt hij de line-ups voor shows over heel de wereld en voorziet hij de productie van nieuwe concepten. 

RESISTANCE gaat, naar eigen zeggen, de scene domineren. Dit met de stages op UMF, de Carl Cox Megastructure en de Arcadia Spider. Artiesten als Black Coffee, Dubfire, The Martinez Brothers, Tale of Us, Joseph Capriati en Marco Carola zijn hierbij betrokken. 

Over de samenwerking met RESISTANCE zei Cox het volgende: 

'I’ve been a huge fan of RESISTANCE since it started and I think it deserves a stage that can showcase the brilliant production to its full potential. There is no question that RESISTANCE was built in the same vein as CC&F, to bring the most upfront talent, production value and experiences to the fans, and I know the best place for that is in the Megastructure. I know fans will agree and be absolutely blown away!'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws