Dit festival heeft de grootste line-up ooit in Duitsland

Pieter Hiemstra | 20 februari 2017
algemeen

Nürburgring is 25 en 26 augustus de festivalhoofdstad van Duitsland. Op het tweedaagse New Horizons festival draaien 150 artiesten, en dat is de grootste house line-up ooit in Duitsland.

De lijst bestaat zeker niet uit kleine namen. Wereldwijde toppers als Afrojack, Tiësto, DVBBS, Martin Solveig, Armin van Buuren Alesso en Axwell ^ Ingrosso komen langs. "Het is ongekend om zoveel grote DJ's van wereldniveau op één festival in Duitsland te zien. Het geeft elke fan de gelegenheid om één van zijn of haar helden te zien tijdens een spectaculair weekend. Werkelijk uniek", aldus Allan Hardenberg, CEO van ALDA en organisator van New Horizons tegen Partyflock

De Nürburgring is het bekende Formule1-raceterrein en het decor van veel festivals, zoals New Horizons. Met het 90-jarige bestaan van het circuit, zijn er naast het festivalterrein verschillende motorsportevenementen. Het terrein dit jaar moet een groots koninkrijk voorstellen, zoals dat van Game of Thrones. Bezoekers wanen zich in 7 verschillende werelden. Elk met een eigen thema, genre en stage. EDM, techno, trance en hardstyle: allemaal zijn ze aanwezig. Hyte is de techno host en voor de hardstyle stage is dat Q-dance. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws