Diplo keert terug naar Hollertronix in nieuwe Diplo & Friends 

Mark Hofman | 22 februari 2017
algemeen


Foto door: Hipsterwave

In Diplo & Friends kruipt Diplo elke aflevering achter de mixtafel en gooit hij twee uur lang oude en nieuwe tracks door elkaar. Of het nu Diplo-remixes zijn van Daft Punk en Bingo Players, of van Drake en Migos: het maakt geen drol uit! In de nieuwste aflevering van de show komt Diplo voor zijn classic tracks met nummers van zijn eerste duo-act Hollertronix. Mix deze met heerlijke nieuwe hits en je krijgt een beest van een mix! 

Diplo terug naar Hollertronix-tijd met nieuwe Diplo & Friends 

In het eerste uur van de nieuwe Diplo & Friends zijn voornamelijk tracks te horen uit de dagen dat Diplo nog één-tweede was van Hollertronix. De act leverde Diplo een goede start op voor de carrieré waar wij hem vandaag de dag allemaal om kennen. In het tweede uur horen we verschillende hiphopreleases en remixes, maar ook tracks van talent dat hem heeft geholpen om te komen waar hij nu is. 

Alle nummers mixen heerlijk met elkaar en daarvoor verdient Diplo echt een compliment. De variatie in de mix is groots, maar het doormixen van de tracks gaat vlekkeloos. De eclectic Diplo-sound is bijzonder goed te combineren met invloeden van drums, timbals, percussie en tribal. Wie goed luistert hoort ook dat er een cadeautje in de mix zit: een niet eerder uitgebrachte remix van 'Twist and Shout' van the Beatles. Kortom: twee uur lang volop genieten!

Check de mix hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws