Naast Frank Ocean ook Offset op nieuwe track Calvin Harris 

Mark Hofman | 21 februari 2017
algemeen

Een tijdje geleden teasde Calvin Harris wat nieuwe tracks vanuit zijn studio, dit deed hij door middel van Instagram Stories. Later zagen we nog een teaser voorbij komen waarop de Amerikaanse R&B-zanger Frank Ocean duidelijk te horen was. Toch lijkt er meer rondom de track te zijn dan we tot nu toe dachten, want wat blijkt? Migos-lid Offset doet ook mee aan de productie.

Frank Ocean en Offset samen met Calvin Harris 

Vorige maand begon de hype rondom het nummer van Calvin Harris en Frank Ocean door middel van deze video. 

Wie ook maar een klein beetje verstand heeft van muziek, zal bij het horen van deze vocals de naam Frank Ocean in gedachten nemen. Fans van beide artiesten werden gek en waren razend enthousiast over het nummer, en terecht! Toch lijkt er meer te zijn dan Calvin Harris eigenlijk naar buiten bracht, want niet alleen Frank Ocean is te horen op het nummer. Migos-lid Offset lijkt, door nieuwe teasers, ook zijn input te geven aan de track. 

Daarnaast gaf Harris ook nog een shout-out op Twitter voor het nieuwe album van Offset's act, dus we weten het eigenlijk wel zeker. Calvin Harris komt binnenkort met een release waar zowel Frank Ocean als Offset op te horen is. Tof!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws