Chris Rox beroofd van spullen en zoekt naar gouden tip

Pieter Hiemstra | 22 februari 2017
algemeen

De Rotterdamse dj Chris Rox is op zoek naar de dader die afgelopen weekend zijn draaiset heeft gestolen. Degene die komt met de gouden tip, mag zijn leven lang gratis Rox' feesten bezoeken.

De dader op Facebook

Chris Rox, in het echte leven Chris van den Broek, draaide zaterdag om de verjaardag van Metz XXL te vieren in het WTC in Rotterdam. In een afgesloten kamer registreerden camera's hoe de daders zijn dj-gear in een Dirk-boodschappentas stopten. Op zijn Facebookpagina zette hij vervolgens beelden van de dader. Hij schrijft:

'HEY SWA/ BRADA/BROER,

Je bent bij opsporing verzocht, zaterdag 18 feb om 10.30/10.45 vonden jullie het nodig om het World Trade Center in Rotterdam binnen te gaan en mijn dj gear uit de flightcases te halen en in je mooie DIRK tas te stoppen. (...) Zoals je al verwacht vind ik dit niet zo leuk en gaat hij mij vanaf nu meer om het principe, dat betekent dat ik ervoor zorg dat jij met je mattie bekend gaan worden.
Jullie hadden het iets slimmer moeten spelen, want er zitten toch wat schoonheidfoutjes in jullie 'masterplan', dus nu ben ik aan zet!'

DJ en evenementorganisator van den Broek belooft voor de gouden tip een beloning van 500 honderd euro, of een levenslang gratis toegang tot zijn feesten.  

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws