Tomorrowland komt met een eigen vliegtuig 

Mark Hofman | 26 februari 2017
algemeen

Foto's door: Philippe Wuyts Photography

In de afgelopen 20 jaar heeft Tomorrowland het festivalterrein weten te verpulveren. Het Vlaamse feest is ieder jaar weer het hoogtepunt voor vele danceliefhebbers en ook dit jaar wordt het weer één grote party. Toch blijft het lastig om te blijven vernieuwen met een status als die van Tomorrowland. Waar begin je? Waar de meeste organisaties iets op de grond zouden verzinnen, zoekt Tomorrowland het een stukje hoger op. Het festival komt met haar eigen vliegtuig. 

Tomorrowland komt met eigen vliegtuig

In de afgelopen 20 jaar is Tomorrowland uitgegroeid tot het grootste festival ter wereld. Met bezoekers uit meer dan 200 landen weet het, het grootste diverse publiek te trekken. Van Zwitserland tot Zweden en van Amerika tot Spanje: iedere grote danceliefhebber moet op Tomorrowland zijn geweest. 

Wanneer je zo groot bent op Tomorrowland is iets nieuws bedenken een lastige taak. Het festival innoveert namelijk al jaren en volgens de organisatie zelf zit het op de grond wel goed. Omdat er veel mensen over heel de wereld komen, zoekt Tomorrowland het wat hogerop. Hoe hoog precies? Pittig hoog! Tomorrowland komt namelijk met AMARE: haar eigen vliegtuig. 

Voor de aankomende vijf jaar zal AMARE de luchten van Europa gaan bevliegen. Maar wie denkt dat het een gewoon vliegtuig is, die heeft het mis. We gaan de lol niet voor je verpesten, kijk de video hieronder maar gewoon. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws