Volgens Playboy bereidt Daft Punk een tour voor

Ivo Mollemans | 2 maart 2017
algemeen

Het meest iconische muziekduo ter wereld wordt gemist door fans. Af en toe komt er nog wat nieuws over muziek of merchandise naar buiten, maar daar blijft het vaak voor lange tijd weer bij. Het is dit jaar tien jaar geleden dat Daft Punk voor het laatst een volledige eigen show heeft gegeven en daarvoor duurde het ook al tien jaar voordat ze een show gaven.

Komt Daft Punk dan toch terug?

Hiermee lijkt 2017 dus een logisch jaar om weer te gaan touren, maar helaas is er nog geen enkele bevestiging gekomen dat Daft Punk daadwerkelijk bezig is met de plannen van een tour. Toch beweert Playboy nu dat zij via een onbekende bron informatie hebben doorgekregen dat het Franse duo toch echt bezig zou zijn met het opzetten van een liveshow.

LEES OOK: Waarom Zedd een benefietshow organiseert voor ACLU

De reden dat Playboy dit nu naar buiten brengt is de het afgezegde optreden van Beyoncé op Coachella. Het magazine durft te wedden dat Daft Punk de plaatsvervangende artiesten worden voor de zangers.

‘An anonymous source working on Daft Punk’s production has confirmed to Playboy that the Robots are planning a major—and we do mean major—tour this spring. Coachella would be the perfect place to kick it off.’

Het is nog allemaal heel onduidelijk en wazig, maar het zou zeker leuk zijn als Playboy het bij het rechte eind heeft. Een merk van deze groot zal hopelijk niet zomaar valse geruchten de wereld in sturen dus wie weet zien we Daft Punk dit jaar nog wel in de Ziggo Dome verschijnen met een gloednieuwe tour.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws