Bijzonder: dansen met een laserlicht uit je reet 

Mark Hofman | 2 maart 2017
algemeen

Ik heb lang na zitten denken over een passende titel, maar meer dan bovenstaande kwam er echt niet uit. Een groep dansers die in hun blote reet dansen en er een laserlichtje in stoppen. Dit alles met als resultaat: tientallen laserlichten door de club afkomstig uit konten. Ik snap er geen drol meer van! 

Young Boy Dancing Group danst met laserlichten uit hun reet 

We hebben allemaal één zo'n vriend of vriendin die danst als een mafketel. Iemand waarbij je gewoon niet in de buurt moet staan wanneer zijn favo nummer in de club wordt gedraaid. Glazen, lichaamsdelen en telefoons zijn per direct in gevaar wanneer hij of zij begint te dansen. Maar het kan altijd erger. 

Er is namelijk een dansgroep genaamd Young Boy Dancing Group en deze mannen pakken het allemaal even wat anders aan. In verschillende clubs in onder meer Londen gaat de groep compleet los met een laserlichtje in hun achtewerk. Jawel, ik maak geen grapjes. We kunnen de boel helemaal uitleggen voor je, maar we hebben er eigenlijk geen woorden voor. Check de video hieronder en laat je verbazen. Maar dat moet wel lukken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws