Management Axwell /\ Ingrosso bevestigt: Years ID zal niet verschijnen 

Mark Hofman | 3 maart 2017
algemeen


Al een aantal jaar weten Axwell /\ Ingrosso de wereld op hun kop te zetten met heerlijke tracks en keiharde shows. Tijdens deze shows speelt het duo echter al jaren een geweldige ID-track. Volgens verschillende berichtgevingen lijkt het op een samenwerking met Years te gaan en de ID kreeg daardoor de toepasselijke naam 'Years ID'. Maar het nummer is tot op heden nog nooit verschenen. En als we het management van het duo moeten geloven, gaat dat ook niet gebeuren. 

Years ID krijgt geen release 

Axwell /\ Ingrosso hebben in de afgelopen jaren aardig wat releases naar buiten geschopt, maar de Years ID was daar tot op heden geen één van. Dit zorgt ervoor dat het inmiddels de meest aangevraagde track is door de fans. Je zou dus denken dat het nummer dan wel een keer zal verschijnen, maar als we manager Amy Thomson moeten geloven zit dat er niet in. 
 

Oh....nou, dat was het dan! De toffe track van het duo zal nooit officieel verschijnen, maar gelukkig zijn er mensen die het nummer zelf dan wel even opnemen. De kwaliteit is niet geweldig, maar je kan de track zeker weten horen. We weten bijna wel zeker dat je hem eens gehoord hebt. Check de ID hieronder: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws