Armin van Buuren werkt samen met NWYR voor nieuwe single 

Mark Hofman | 2 maart 2017
algemeen


Eerder deze maand kwamen we erachter dat W&W een alias-project hebben lopen onder de naam NWYR. Met deze act staan de dj's op Ultra Music Festival en keert het terug naar hun trance-roots. En wanneer je als Nederlander terugkeert naar deze roots, dan moet je bijna wel een keer samenwerken met Armin van Buuren. En dat is exact wat er is gebeurd! 

Armin van Buuren werkt samen met NWYR 

In de laatste paar dagen zijn er twee video's op Facebook verschenen omtrent NWYR. De eerste video, die je hieronder ziet, is een onofficiele video van Trancepagina Yalla Trance. Het gaat hier om een mogelijke samenwerking tussen Armin van Buuren en NWYR. De bijna 3 minuut durende track klinkt lekker, maar we weten nu niet precies wat het is. Er zijn geen details vrijgegeven over de video. 

De tweede video is overigens wel officieel en is rechtstreeks afkomstig van de Facebookpagina van NWYR zelf. Deze video brengt wat meer details met zich mee en laat de datum 26 maart zien. Dat is waarschijnlijk de datum van de performance op Ultra Music Festival. Of het ook echt om de performance gaat of niet, Trance fans kunnen bijna niet anders dan hier enthousiast over zijn. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws