De neef van Sebastian Ingrosso is een pittig goede popartiest 

Mark Hofman | 4 maart 2017
algemeen

Sebastian Ingrosso weet al jarenlang de dancescene te boeien. Of het nu gaat om de Swedish House Mafia of zijn huidige act Axwell /\ Ingrosso: het succes is groot. Maar het lijkt erop dat het talent niet alleen bij Sebastian zit in de familie Ingrosso. Benajmin Ingrosso, zijn neef, is namelijk een opkomende popartiest. Een verdomd goede popartiest als je het ons vraagt. 

De neef van Sebastian Ingrosso 

Zonder dat je een track van Benjamin Ingrosso hebt gehoord, zou je misschien kunnen denken dat zijn succes komt vanwege de naam Ingrosso. Die mogelijkheid zou er ook zeker kunnen zijn, maar wanneer je een nummer van de 19-jarige artiest hoort weet je genoeg. Benjamin Ingrosso is een opkomend popartiest en heeft talent waar je u tegen zegt. Zijn producties zitten strak in elkaar en we vragen ons stiekem af of hij hier hulp van zijn neef heeft gekregen. 

Nevertheless, het is een naam die we goed in de gaten moeten houden. Ook al is het misschien geen echte danceartiest, het is een talent waar we de komende jaren nog veel van gaan horen. Mark our words! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws