Tony Junior zoekt talent via nieuwe 'House Of Fame'-vlog

Thomas Keulemans | 4 maart 2017
algemeen

Tony Junior is inmiddels al lang geen onbekende meer in de dancescene, waarin hij door sommigen al als een echte cultfiguur wordt gezien. Lekker tegendraads, altijd in voor een geintje en sowieso superenergiek achter de draaitafels in zijn sets. Tony houdt wel van de camera en daardoor kennen we hem natuurlijk ook al van de RTL 4-realityserie 'Tony & Tony' en van allerlei andere bizarre eigen vlogs.

De 'House Of Fame'-vlog van Tony Junior

Nu komt Tony Junior opnieuw met een opvallend staaltje camerawerk, namelijk een nieuwe serie vlogs genaamd 'House Of Fame', waarin hij op zoek gaat naar dj-talent. Via de vlog, waarin ook bekende en opkomende artiesten hun verhaal doen, wil Tony zo veel mogelijk dj's een eerlijke kans bieden. 'House Of Fame' wordt dus geen talentenjacht of verkiezing met één uiteindelijke winnaar. Tony's nieuwe vlog gaat vandaag in première op de Dancefair/Musicfair in de Jaarbeurs Utrecht.

'Ik ben blij dat ik eindelijk m'n nieuwe show 'House Of Fame' kan presenteren! Het idee zat al een tijdje in mijn hoofd en nu is het eindelijk klaar. House Of Fame is een show waarbij bekende artiesten en opkomend talent hun verhaal kunnen vertellen en hun skills kunnen laten zien. De premiere is te zien op de Dancefair, en daarna is het te volgen op mijn YouTube kanaal,' 

aldus Tony Junior, die onlangs nog zijn nieuwste collab met Pegboards Nerds dropte.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws